cyst

Slam ibu2 .nk tnye ape makanan yg megecilkan cyst .sy sekrg 6weks .ada cyst 1 cm .takut makin membesar .ibu2 ada pegalaman mcm saya ke .ada cyst sama megandung

1 Trả lời

sy ada ovarian cyst..masa scan 6w, 2.6cm..doc kata saiz nya kecik lg..tak perlu risau..bila buat details scan, Alhamdulillah makin mengecil..saiz nya 1.3cm..pastu scan lg smpai sblm bersalin tu dah tak nmpk dah cystnya

5y trước

takde pun..sbb masa tu morning sickness..makan apapun mmg akan kuar balik..so doc ckp mkn je apa yg awk rasa nk mkn 😁