Nak Minx Pendapat Ibu-Ibu

Skrg sy hamil ank sulung..dah 27 weeks. Sy nk tahu ibu2 start ambil set bersalin tu minggu ke berapa? Sy bimbang takut kacau susu dada je nnti bila ambil set bersalin(nona roguy).

4 Các câu trả lời

Pengalaman sy , sy beli jamu satu set . Maharani harga beratus , sekali baby jaundice selama 75 hari . Baik awak beli yg luaran dulu bg pndapat sy , beli minyak panas untuk sapu dkt kaki perut . Kalau ada niat nak susu baby susu badan baik beli jamu bila baby dh 2bulan ke atas , sy baby dh 3bln baru slow2 nak mkn jamu . Itu pun on off sebab jamu kan panas , susu badan baby minum tkt effect . Tapi depend atas orang , tanya pendapat orng tua mcm mne . Tengok sy beli memacam sebab dgr orang cakap sekali xdapat pun nak makan . Fikir anak tkt kena pape ,

sy baru sebulan lebih bersalin anak ke2...sepanjang masa mengandung sy minum minyak kelapa darah ...baby sihat...x masalah..malah bersih lagi.

5y trước

Seawal kandungan pun daa boleh minum ..

Sy hanya pakai yg luaran je cm pilis. Baby sy jaundice, doc x suggest consume jamu.

sy pun bru bersalin dr tk bg mkn jamu. sy pun beli nona roguy just pkai luaran jee