susu badan makin lama makin kurang

Skrg ni anak baru 7 bulan, dah start makan solid food dan masih menyusu susu badan.. susu formula jarang skali bagi.. setakat ni baru 5 kali bagi susu formula kat anak.. tapi susu badan dah makin kurang.. ni normal ke? Apa patut buat nak tambahkan susu badan?

1 Trả lời

Boleh amalkan habatussaudah /shaklee esp/ shaklee alfalfa

2y trước

Maaf nak tanya, walaupon post ni dah lama.. Harap boleh bantu lah ya... Saya alami masalah yang sama mcm tuan tanah... Susu badan kurang.... Habatussauda nak amalkan macam mana? Makan yang original punya ka, atau yg mcm soft gel tu ka.. Bape bijik nak makan? Saya nak beli shaklee apa semua tu mmg xada duit bukan org senang.. Habatussauda InsyaAllah masih blh cari lagi..