Alahan berkurang

skrg kandungan sy baru 7 weeks 3 hari. Normal ke kalau alahan berkurangan? Masa week 5 hari tu sy ada alahan pening2 n mual2. Tp dua tiga hari ni sy perasan alahan tu makin berkurang. Normal ke? ke perlu pegi buat check up? Sebab next appointment doktor bagi 10/10 masa week 8 cmtu.

2 Các câu trả lời

hi sis, sama dgn saya skrg. risau skrg. sebab perasan makin kurang. sis mcm mana skrg?

3y trước

Alhamdulillah skrg dah 26weeks, okay je semuanya. Doktor kata normal je alahan berkurang. dy ckp maybe bukan alahan berkurangan, tp kita yg dah terbiasa ngan alahan tu. so kita rasa mcm berkurangan.

Normal je,kalau xde rasa sakit n x keluar darah..