Susu apa yg sesuai

Skrg anak saya 10 bulan.. Saya plan anak saya cukup setahun nak bagi fm je sbb bf tersangat la penat so nak plan stop bf bila dia dah setahun.. Saya nak tanya susu apa erk yg sesuai utk baby yg dah biasa minum susu ibu.. Sbb saya try bagi dia fm tapi dia tolak..

1 Trả lời

baby yg da biasa dgn susu ibu,dia mmg akn tolak susu fm.ank2 sy semua mcm tu.bila tanya ckp susu fm xsedap.🤭sekarang ank2 sy minum susu coklat je😁

11mo trước

tu pengalaman sy🤭😁.ank sy xkisah susu ape.yg penting coklat.sekarang minum pediasure