Sakit Pinggang

Skrg 38weeks. Harini dua kali pinggang belah kiri sakit sangat2 time nk duduk. sampai xboleh bernafas sbb tahan sakit. Kena baring n lama2 sakit tu hilang.. Hmm takut pulak

1 Trả lời

Tolong pergi hospital sis.. pergi bahagian wad bersalin terus...ckp kat mereka sis rasa sakit..dan nak tahu tntang kandungan..sbb tanda nak melahirkan setiap org tak sama...jgn risau diorg xkan marah utk check keadaan kandungan.

5y trước

Moga dipermudahkan segalanya ya ibu 😘