bby kick

Skrang sy preggy 7 bulan. Saya nk tnya mcm mna nk kira prgerakkan bby? Bla sy kira, bby gerak ckup 10 kali, tepat2 sbelum pkul 10pg .Sy confius la, ada yg kata 15 mnit skali kira. Ada yg kata 1 jam skali kira. Tp bla tnya dctor. Dctor cakap bla rasa bby gerak trus tanda. Xkisah gerak kuat ke slow. Asalkn bby brgerak. #firstPregnant #xdaPengalaman ?

2 Các câu trả lời

Betul dah tu, wlupun bru x smpi tgahri tp dah ckup 10. https://my.theasianparent.com/pergerakan-bayi-dalam-kandungan/

btul la mcm dr tu ckp :)