Mcmna tnda sakit contraction? bby first, xtahu rse mcmna. skrg 35w, sakit mcm sngugut pn ada.

skit pinggang pn rse jgk and bby mengeras tp tk kerap. #ingintahu #bantusharing #1stimemom

1 Trả lời

ye sakit macam senggugut tapi lagi sakit.. dia macam rasa ada benda mengecut dan menegang dalam perut tu..kalau sayalah kan haha kejap ada kejap hilang balik.. dan boleh jadi sampai sakit pinggang dan sakit belakang camtu