BabyMengeras

skarang ni dh 38weeks, baby asik mgeras jer 2/3 hari ni. Baring sakit, duduk sma bjalan pun sama . sakit mgeras tu smpai 5/10 minute kkdng. tapi takda juga tnda2 nak bsalin. boleh mommy2 share mgalaman mcam sya tk. Huhu ? #babyfirst #38weeks♥

2 Các câu trả lời

Baby mengeras tu contraction sis. Tanda2 nk bersalin la tu kalau mengeras.

5y trước

Pg je hspital. Kandungan pn dh matang. Baby mengeras dgn kerap mmg tanda nak bersalin. Jgn la lengah2. Kadang ada mummy yg xsakit tau2 dh ada bukaan n tgu nk keluar je baby. Kan nurse dh pesan kalau baby kerap mengeras trus ke hspital.

Blh jd tanda contraction @ tanda lain. Kena p hsptl.. bw ja beg hsptl.