Mengidam 🤭

skali skala xpe kan 😇🤭🤭🤭

Mengidam 🤭
11 Các câu trả lời

kalau mkn sikit tuk lepaskan hajat mengidam xpe kut..tp jgn la abiskan...😅😅✌tp dkt situ tulis pedas giler😅✌jgn memudaratkan pd puan dan bby dh la..sbb pedas sgt ni...sbb ada certain org mkn pedas mcmni pd awal kehamilan blh memudaratkan kandungannya hingga blh alami keguguran....xslh dlu pnh bc ttg ini di sharekan...em...papepun.mg dpmudahkan segalanya..aamiin..

Kalau bole elakkan...cuba amalkan makan buah buahan kalau mengidam makanan yg kurang sihat..sbb kalau sis trimester pertama sgt la x elok utk baby dlm kandungan..lgpn megi tu 'pedas giler'..kalau x mampu nak tahan,bole buat rasa 1,2 suap..sekadar pendapat dan nasihat

Saya Masa 1st Trimester Selalu Makan .. Sbb Tak Tau Pregnant .. Lepas Dah 4 Month Baru Tau Pregnant , Husband Terus Tak Bagi Langsung Dah Makan Meggie N Pedas² 😅👌

uii yg ni mmg plg pedas, samyang pun xpedas mcm ni..boleh mkn sikit je

hahahah sama sis! mengidam makan benda ni and samyang 🤤

bole makan juga tapi perencah dia jgan letak smua pedas gila ni

sy pon makan samyang. tp sikit je...😂 sekadar teringin.

sya pun teringin makan maggi pedas😁 umm dapnyaa😍

saya mkn jew.. tp x hbs satu bekas.. buat rasa jew

bole ja jgn bnyak nnty perot meragam