Scan perut

Kalau lah boleh scan hari2 kan.. 🤭🤭🤭🤭... seronok tgok jantung dia mcm bintang berkelip.. 😂😂

2 Các câu trả lời

sy dapat kjap jee tgok jntung bby kelip..next weeknyaa gugur..masa tu week 10 daa..tapi dr scan bru 5 week😢

3mo trước

saya gugur tahun lepas, nak masuk bulan ke 3, scan sampai 3 kali baby tak bekembang juga, cuma ada kantung tapi tak ada baby. sedih tak ada siapa yang faham, keluarga suami perli saya tiap kali, seolah mcm tak ada apa yg belaku kt saya. tahun ni berhasil mengandung lagi, sy risau sgt jadi mcm kandungan pertama. doa sy juga ya 😭

Kenangan indah. Syukur