Baby size 36w, tapi kepala baby 33w .. normal ke ?

Size kepala baby kecil

2 Các câu trả lời

tak normal, kepala kecil. perlu rujuk doktor pakar utk rescan semula dan penilaiam keseluruhan tumbesaran baby. kepala kecil boleh mjadi microcephaly

2y trước

alhamdulillah..sbb itu penting 2nd opinion. so ia hanyalah ralat dlm pengiraan/pengukuran (lain tgn yg ukur, lain keputusannya)

doc kata apa ya? refer pd doc yg check tu.

2y trước

mase buat detail scan 28w ..alhamdulillah semua normal, xde abnormalities .. ni dh nk masok 37w , KK scan , kepala je x syncro dgn bacaan lain