Kejap kejap laparrrr

Sistur2 yg bnyk pengalaman. Nk tny sikit. I pregnant 1st baby..now 16 week..mmg kuat mkn ke klu pregnant ni..bukan biasa2 ni..nk kena mkn nasi jgk..klu mkn lain x kenyang pastu pening. Walhal dlu..seminggu skli je sentuh nasi. Pastu...baby boy ke girl agak2??? Hehe...??

1 Trả lời

normal je kuat mkn tpi kena ambik yg berkhasiat tkt nty mkn yg bnyk2 cpt naik berat bdan..Sbulan hnya 0.5kg je kenaikkan berat..Lbh tu tkt misi bising..Pstu gender nie thu msa scan je..Sb alahan nie xmnentukan gender..

5y trước

ok tu sye pon 3kli shri mkn..Tpi kne mkn suku sepruh2..