air ketuban kurang

Hi sis² skalian boleh tnya tak sis² sni prna takkk mengalami kurang air ketuban pada usia kndungan 28weeks ?? Klau bole tauu apa eh punca air ketuban kurang dan cra mngatasinya bgaimana ya??

4 Các câu trả lời

Banyakkan makan buah tembikai , minum air masak , sy banyak minum air kelapa ☺️ tapi depends pada someone jugak yang preggy boleh accept air kelapa atau tak , sesetengah orang tak boleh minum ☺️

Sy kurang juga waktu scan 29weeks. Sy mkn buah tembikai dan lebihkan air putih. Alhamdulillah 31w dh okay

Makan buah tembikai dan minum air kelapa.

5y trước

Ok trima ksih

makan buah tembikai