Air ketuban kurang 32 weeks

Haii nak tnye la ap punca air ketuban kurang ye?

4 Các câu trả lời

Saya haritu pun time buat details scan air ketuban kurang 8 , saya try minum air kelapa air kosong banyakk scan dkt kk air ketuban dah okayyy , doc cakap puncaa baby time tu mungkin tak kencing lagi tu sebab air ketuban jadi kurang

hi sis.. xpasti jg mcm mn jd mcm tu.. tp sis ble amal kn makan buah tembikai.. yg nie antara tips ble bantu bg byk air ketuban jg..

11mo trước

tq sis

boleh try minum air kelapa n makan buah tembikai..n lagi satu make sure awak tak liking ya

brpa bacaan?