help

sis smua. mnggu lps sya ada kputihan kuning.. kdg2 je ada. and mnggu ni kputihan tu dh tkda,mksudnya sudah ok kah tu?

1 Trả lời

Kalau ada keputihan lebih baik bagi tahu nurse untuk check kuman apa yang ada dekat vagina . Keputihan tu tak normal , terjadi sebab ada kuman dan kuman dalam vagina susah nak hilang , selalunya kalau dah ada dia memang tak kan hilang . So check lah , takut ada gbs ke apa . Gbs boleh terkena pada baby kalau bersalin normal

5y trước

Okey sis.. noted. Tq