Pregnancy

Hello sis siapa ada pengalaman mcm sy Ada darah tinggi dan protein urine Skrng ni 12 week Mcm mna bagi hilang tu protein urine dan tinggi darah ye??#seriusnanya #bantusharing

1 Trả lời

Saya ada darah tinggi and haritu ada protein dlm urine. Tapi protein tu sb tak cukup air la case saya. Cara hilangkan, dari bangun tido before ke klinik minum air botol kecik 500 ml 2 botol. Inshaaallah urine cantik

7mo trước

sy minum 2 botol 750ml tgh hari sebelum check up pun sy minum lagi air mineral.. air manis tak amik langsung Hari check up still kencing kotor. kadar protein urine tinggi.. buntu tk tahu nk mkn apa dah