Clearblue 2-3 / UPT samar-samar

Hai Sis & Mummy sekelian.. Agak² klu sy pergi scan dh nmpk ke belum? #ingintahu #firstbaby

Clearblue 2-3 / UPT samar-samar
7 Các câu trả lời

Klu scan skrg ada potensi utk nampak kantung masih kecil / tak nampak apa lg. Boleh tunggu sekurangnya lagi 3 minggu utk scan kalau tak ada pendarahan dan sakit perut melampau 😊 tahniah puan

3y trước

darah dh abis dh stlah consumer duphaston..

sis boleh kira edd melalui hari pertama last period.. kalau masa tu dah preggy 8 minggu ke atas dah boleh nampak dah

sy pkai clear blue tuh result pregnant 3+..prgi scan blum nmpak lgi sis..kne tnggu lgi 2 mnggu bru prgi scan smula

mmbazir je nnti.. sbb dr sruh dtg balik lg 2-3 mnggu cmtu..

Tunggu 8 minggu pgi scan masa tu bAby dan jantung dh nampAk

3y trước

baik tq sis

ingt x. last period bila

3y trước

lau ingt tau dah mcm dah brp minggu kandungan. lau dah 7 minggu ke atas bole dah gi klinik

tunggu lg sebulan cmtu