6 weeks scan

Since upt positive, I tak pergi scan lagi.. plan nak pergi khamis ni ngam2 6 weeks ikot last month period.. Okay ke nak scan masa tu? Boleh nampak dah ke?

1 Trả lời

Depend dgn doc yg scan, sesetengah doc even around 6 to 7 week dh blh nmpk.. Ada juga doc yg xdpt cari & suruh repeat scan dlam seminggu dua.. Better sis scan dalam 9 @ 10 w..

5y trước

Ouh.. saya plan nak scan memang masa dah nmpak la kalau boleh.. tp dari upt positive till let say 9weeks tu tak g scan ape2 takpe ke? Cemana nak tahu condition pregnancy tu sepanjang 9 weeks before scan tu?