Hidung tersumbat and terasa ada kahak tersekat dekat tekak .

Since dapat tahu pregnant 6w , since tu until 14w start hidung tersumbat . I memang ada resdung . Then bila tanya doctor , dia kata normal . But I'm not very comfortable with that . Lepastu terasa kat tekak ni ada kahak . Every morning i akan muntah kahak n everytime makan sometime the food stuck for a while dekat tekak sampai rasa tak selesa n muntah balik makanan tu . Pernah dapat ubat selsema dari doc tapi still sama . Any suggestions? #seriusnanya #1stimemom

1 Trả lời

Kita sama sis...tetibe ada sinus padahal Tak pernah ada pun sebelum ni. pembawakan after 5 months nanti hilang lah😁😁😁 sebab pregnancy mom Tak ada ubat special untuk tu. bertahan lah yee