Tak boleh masak

Since awal pregnant tak boleh bau tumis/ goreng goreng. Memang tak boleh masak, sebulan lebih asyik beli luar/ grab. Ada cara tak nak kurangkan makan luar sebab dan over budget. Husb tak sempat masak sebab kerja shift. Ada try tengok ready to eat. Okay ke makan rte je?

8 Các câu trả lời

sy dah 4 bulan pun Masih tak boleh bau2...masak pun 4 bulan ni baru ok sikit tapi tak leh yg tumis2...rebus je..sbb tak tahan bau...anak ke 4 ni teruk sikit...1 smpai 3 ok lg boleh masak n tak lama alahan....sampai masa nnt oklah tu...jgn stress2

sama lah kita sis..dah sebulan lebih mkn kat luar..kdang nsib baik mak msakakn..lembik trus kalau bau msakan..msti muntah truk

kan...dh 15week nsi pun x blh nk teln.🥴klu msak ttup hidung siap2....siap msk x mkn pun..suap ank2 jee😭

Sama sis. Time husb kerja, saya order grab. Time dia cuti memang makan luar je dah 4 bulan macam ni 😭

time cuti mkn kt luar..klu hubby keje masak y simple2 je..y blh masak pn singgang ikan😬

tak Ada Cara sis,memang pakai blnja yg besar untuk take away dan makan luar 🥲

Faham sis. Saya pakai mask masa masak🙃

Saya dah 4 bulan makan luar 🥲😭