Tumbuh gigi (simptom)

Any simptom bg baby yg nk tumbuh gigi?? Baby baru 4bulan lebih..hujung bulan ne bru genap 5bulan.. Baby suka main lidah & air liur banyak..first time nampk dia main jelir lidah ke pipi.. #anakfirst #mintapandanganmommies

1 Trả lời

Hai sis. Anak sy dulu pon mcm tu. Xsemestinye die akan tumbuh gigi kalau buat mcmtu. Tp sis kene pantau gusi die. Kut² mmg betul nak tumbuh gigi. Mmg ade kes anak tumbuh gigi awal.