saya ada soalan nk tya kpd ibu didlm ni,siapa yg bersalin Ceaser

Siapa yg bersalin Ceaser ada rasa sakit nk bsalin,sy 37 week bsalin ank ke 3 tp yg kli ni lain sikit,klu ni pn sy Ceaser jgk,sy nk tau ada x yg rsa sakit dekat ari2 tp bhgian tulang tu,pastu rasa pinggang sakit tibe2 mcm kren tu knp ye adkh tanda2 nk bsalin,Sb sy dua2 ank lain xde rasa skit nk bsalin..minta pendapat

1 Trả lời

Sy ceaser , alhamdulillah tkde rse apap, rsa kjp je . Dah keluar baby