Hospital temerloh

Siapa yg baru bersalin di hospital temerloh..suami dah boleh teman di labour room ke?

5 Các câu trả lời

kerajaan xleh swasta boleh. itu yg kali ni bersalin saya pilih swasta nnti insha allah sbb anak 2 org kecil nnti dorng xleh dtg melawat dan suami pun xleh teman. baik g swasta tapi itu la duit hahahah. hospital azzahrah bangi paling murah takat ni

slgi covid nie masih ad, set kn aje dkt minda tu, yg suami tk boleh tmn dan melawat.. walapun perit tp tetap kna tempuh jugak

sy coming soon.. suamk blm boleh teman ye.. biras n kawan2 bersalin kat hoshas smua kata kene urus sdri dlu.. 😑

musim covid somi x dibnarkn teman..sume kne hdle sdri..kcuali hptl swsta may be boleh..

GOVERNMENT TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI .. KECUALI SWASTA ❤️