delema keputihan

Siapa yang pernah alami keputihan warna kuning pekat.bila bagitahu doc,doc ambil simple keputihan.ada la alat doc masukan dalam miss v.tungu result satu mingu...,tapi tak ada jangkitan kuman....,doc cakap tak apa.asalkan tak berbau.doc tanya banyak ke...?? Tak banyak.keluar waktu petang saja.on of keluar.tapi bila sy google bahaya keputihan kalau bertukar warna...siapa ibu2 yg pernah alami..plz bagitu btl ke normal...???preg 12week..

1 Trả lời

Kadg sebb hormon sis banyak minum air kosong yang pntg jangan berbau dan gatal berterusan tu bahaya😊

5y trước

So tkde pe la😊