Jus Mamahope

Siapa yang ada try jus mamahope? Okay ka?

7 Các câu trả lời

saya dan suami ikhtiar minum tu beli satu set lelaki dgn perempuan. Alhamdulillah tak habis sebotol rezeki Allah bagi untuk dua tahun penantian. ☺

Saya tak pernah cuba. Tapi berdasarkan sharing2 ibu lain, mmg berkesan jus mamahope ni sebagai ikhtiar hamil #TAPsupermoms #TAPactiveusers

sy pun makan tu utk ikhtiar hamil..habis 3btol alhamdulillah dgn izin Allah sy lekat..skrg dh masuk 37w1d..doakan sy selamat bersalin ye..amin

4y trước

Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye mommy. Aamiin 🤲🏻

sy pun makan tu utk ikhtiar hamil..habis 3btol alhamdulillah dgn izin Allah sy lekat..skrg dh masuk 37w1d..

Okay Alhamdulillah. Saya ada balance lagi 1 botol siapa nak beli saya jual murah-murah je boleh reply sini 😃

4y trước

Aww so sweet of you ☺️ Thank you so much sis! In syaa Allah, aminn aminn YRA🤲🏻✨

saya pernah. Alhamdulillah baru minum satu botol berhasil

Jus utk apa tu ek?

5y trước

macam jus delima. jus tu di kata bagus untuk iktiar hamil. dan bagus untuk perempuan mengandung.