which is better?

Hi mommies, nak minta pandangan. Im trying to ttc again, tgh survey dua jus ni, which one is better, mamariam or mamahope?

7 Các câu trả lời

Saya pernah try dedua.. And berhasil dgn mamariam.. Lgpun mamarian lepas pregnant pun boleh lg.. Mamom dh lekat x boleh minum dh

saya pernah try mamomhope and satu botol alhamdulillah berhasil and now tgh pregnant 6month dah☺️

Xpernah cuba. Tp asid folic wajib ambik. 😊💟 Good luck 💐

tgh try mamomhope. bru sebtol stgh

Better mamariam .

Sy ikhtiar dgn jus mamariam..alhamdulillah skrg da 20w..akn terus consume smpai bersalin nanti..in shaa Allah

Sy pnh try mamomhope 2botol dan suami consume enerjax sebotol,.2minggu pantang kafien, coklat , jajan n sgala yg segera. (If suami merokok, kena pantang juga. Suami sy xmerokok. Hehe) Amalkan buah2 ,jus oren,. alhamdulillah skrg dh nk msuk 3bulan☺