Flight malaysia airlines

Siapa tau. ? Flight MAS 30 weeks prrgnant boleh naik lagi tak? Kalau bolh apa kena buat. Mohon bantu, tq..

6 Các câu trả lời

kene ade surat doktr. then kt klia nnti awak kene bgithu kt counter tu mse amik ticket, pastu die ade bgi borang. borang tu kene isi sbb nk bgi kt pramugri dlm flight..

kena refer doc dlu .tgk kondisi puan dan bby risiko atau x jika nk naik flight..mg dpmudahkan segalanya aamiin

Blh.. saya naik MAS masa kandungan 34w kl-kk… kena ade surat doctor juga.

11mo trước

haah cek in kat kaunter.. tp sy tgk firefly tak priority kat ibu mengandung..masa sy cek in kat kaunter sy dia cuma bg kertas isi untuk bertanggungjawab sendiri sekiranya jadi apa2.. then masa nak naik flight.. depa panggil org tua n yg ada budak2 kecil sja naik.. bila sy ikut berbaris nak masuk kapal awal..dia tanya sy kenapa nak baris kat barisan awal masuk..sedangkan perut sy besar masa tu..

saya naik Air Asia last 36w.kena minta surat dari dr..

28w atas perlu minta doc bagi surat

11mo trước

okayyy masheh

Prepare surat dr