Naik flight MAS dengan infant

Nak tanya siapa ade pengalaman naik MAS dngan baby? Saya nxt week akan fly naik MAS dngan anak umur 2 bulan masa tu. kite blh online checkin tak? Or kena checkin dekat kaunter pada hari tersebut? #firstmom #ingintahu

5 Các câu trả lời

kne g kaunter..dowg akn check detail infant nty..untuk mas airline atau AA sama je kne ke kaunter..dtg awl elak ad prob kt airport..skrg sistem airport bnyk yg berubah2..ni dri pngalaman sy bwk ank dri 2m-3y..

5mo trước

yup..mcm tu boleh je lg sng.. sbb bila ad infnt dowg akn buat skli dgn parent punya

Kalau dgn infant atau toddler kena check-in via counter..boleh on9 tp kita adults shj..infant/toddler diorg nak tgk physical n document mykid/birth certs check. Dtg awal supaya x kalut.

Kalau travel dengan infant guna mas, online checkin boleh tapi 24jam sebelum waktu penerbangan je boleh. Kalau checkin awal nanti keluar error.

Better direct contact Mas careline.

contact mas airline