Pengambilan Zincofer

Siapa tahu,boleh tak makan zincofer tu kita buka sarung kapsul...makan serbuk terus..ada sesiapa pernah cuba

5 Các câu trả lời

kapsul tu ada fungsi dia sendiri. kalau puan dah bukak sebelum makan zincofer nanti khasiat dia dah hadam terlalu awal tak sempat nak serap masuk dalam saluran darah. mungkin boleh cuba maltofer

Tak pernah. Saya telan terus walaupun besar gedabak .. hehe .. to x leh consume tu , makan je mesti pening kepala mual...last2 nurse bg obimin

erm xprnh try pulak. sis x ok ke dgn zincofer? boleh bgtau nurse. nnt dpat ubat lain

pernah cuba..tapi doktor x sarankan sbb khasiat yg dpt drpd ubat tu tak mencukupi

knp nak buka sarung kapsul tu?? klu rasa x blh mkn , cb mnta doc tukar yg lain..