Pengambilan zincofer

Hi nak tanya, zincofer ni perlu makan hari-hari atau selang seli ya?

7 Các câu trả lời

nk ikotkn iron tablet kne mkn ary2 klo susa nk telan bancuh air oren sunquick tnpa gula, telan ubt guna air oren tu, vitamin c.. iron cpt serp dlm tbuh...

sy pon makan zincofer , nurse bgtau makan selang sehari, tapi kalau risau hb low boleh beli kat farmasi dan makan hari2, sy setiap makan muntah 😅

kalau tak boleh makan zincofer, selalu muntah boleh minta doc cakap nak tukar ubat lain, macam iberet atau maltofer

Saya pun kena makan setiap hari, tapi lately ni makan je zincoffer, saya muntah. So saya selang seli

Ikut arahan sis.. Mcm saya kena wajib mkn setiap hari..

Ikut arahan nurse/doktor awak.

Kebiasaannya hari2...