hai siapa tahu bagaimana nk hilangkan kahak bby dengan cepat...

Siapa tahu..Bagaimana nak hilangkan kahak baby dengan cepat

2 Các câu trả lời

Lau tuk baby hanya urutan yg dapat bantu hilangkan kahak... Kena rajin urut.. Boleh urut lepas mandi lagi bagus... Urut dibelakang dan telapak kaki. Mummy boleh tgk kat utube cafa urutan yg betol... Urut slowly.. Mcm usap2... Sbb baby kn... Jgn urut mcm org tua.. Kesian anak sakit bdn nnt...

Layurkan daun sirih . Letak di belakang & depan badan baby pastu bedung . Buat 2kali sehari . Siang & mlm . 🍃