Apa jadi jika skip obimin?

Siapa tahu kesan kalau skip obimin? Saya skip sebab rasa tiap kali ambil je, selera makan hilang dan asyik muntah.

15 Các câu trả lời

Sebelum ni nurse bagi obimin, berat badan turun sebab asyik muntah makan obimin tu. Pastu nurse tukar kepada 4 serangkai. Alhamdulilah okayy.

5y trước

Haah sy pon berat turun jugak. Tp hari tu nurse yg spatut check up sy xde. 2kg turun. Tp masa tu xthu lg puncanya obimin. Next appointment kna bgtau nurse tu. Xlarat asyik muntah je. Hb alhamdulillah cantik.

Better mkn obimin pda waktu mlm.. Saya mkn pd wktu siang & muntah.. So, Doc suggest ambil mlm.. Berkesan..

5y trước

Sy mmg ambil malam kul 12.

untuk perkembangan baby yang sihat obimin tak boleh skip...sangat penting untuk baby

tak pe ke tak ambil sis..

Mintak tukar ubat

5y trước

Baik. Terima kasih 😊