Vitamin c for mom pregnant

Siapa tahu brand and berapa mg vitc for pregnancy?? Any suggestions?

7 Các câu trả lời

makan buah oren pun dah memadai sis..saplimen risau nak ambik... mak saya dulu mkn buah oren banyak waktu ngandungkan akk saya...keluar je putih melepak smpai skrng sentuh sikit je dah merah kulit dia

Kalau dah mkn fruit yg high vitamin c no need dah nak add on supplement but if not boleh je mkn vit C yg chewable budak2 punya.. Just enough for our body actually 100mg no need too high dose

Saya dulu amalkan byk buah asli. Tak berani nk ambil supplement takut overdose. Vitamin yg KK bg tu dh ada skali vit c. Obimin

try vit c shaklee atau esw. sy amlkn shaklee kluar tgok kulit baby cntik cerah n licin.

beli buah buahan sis, lagi bagus 👍🏼 Saya suka kiwi 🥝

80mg sehari. dpt dr website kkm

Any brand. 1000mg

3y trước

Ikut mkn ubat iron yg mana. Kalau ubat iron yg diambil tu dh ada 1000mg vitamin c sehari dah tak perlu tambahan vitamin c 1000mg. Doktor akan beritahu, dia rujuk pharmacist. Haha kulit putih mkn vit c? Belajar mana ye?