Vitamin C berapa mg?

Hai mommies, boleh suggest tak vitamin C berapa mg yg mommies amalkan awal pregnancy? Sy makan juga buah2. #bantusharing #firstbaby

1 Trả lời

Doctor kk saya advise untuk amik real food instead pills..pill vit c tu tak perlu pun sebenarnya..cukup segala multivitamin dalam obimin tu. katanya time ngandung ibu senang sembelit dan buasir. Jadi makan real food adalah sangat membantu mengurangkan sembelit dan buasir. Jadi banyakkan makan buah dan sayuran itu lebih baik.