code pampers

siapa sni ibu2 yg rajin kumpul point pampers tu,blh trangkn x utk ape ye..klau ada 300 point pun boleh tebus jgk ke atau ada tahap2 point dia kena target

2 Các câu trả lời

Sy pkai mamypoko, kumpul point , blh lah kdg dpt tebus tissue basah..kdg dpt pampers sebungkus.. Ikut berapa point nk tebus brg..

1y trước

Owh okey... Tq atikah 🌹

mcm diapers sy tgok point kena 4000 mcm tu baru boleh tebus awak. kira point banyak baru boleh tebus.

1y trước

nk tebus kt mna tu.maaf ye,sy mmg xtau.ni bru tau,biasa plastik pampes buang je