Ibu yang bersalin ceaser

Siapa sini yang bersalin secara ceaser tapi pregnant lagi usia anak masih 2tahun ke bawah ? Siapa ada pengalaman ? Share lahh nak tau #ingintahu #seriusnanya

1 Trả lời

slalu nya kalu ibu mengandung lagi sebelum ank usia 2 tahun kemungkinan akan ceaser lagi sbb luka operate yg d dalam ambik masa yg lebih lama tuk sembuh sepenuhnya sis. macam kakak sy ank baru setahun dah hamil lg & baby pun lahir ceaser lg sbb luka dalaman belum sembuh sepenuhnya. sy juga ceaser ank sulung jd tuk elak ceaser lg sy ambik perancang alhamdulilah ank sy dah 2 tahun 8bln n 2nd baby insyallah normal baru 8w3d ☺️

2y trước

oh yaker , terima kasih untuk info