Hospital bersalin

Siapa sini warga puchong? Nak tahu hospital mana mummies bersalin#ingintahu

13 Các câu trả lời

𝕤𝕖𝕣𝕕𝕒𝕟𝕘.. 𝕕𝕖𝕜𝕒𝕥 𝕡𝕦𝕟 𝕕𝕖𝕜𝕒𝕥... 𝕞𝕦𝕣𝕒𝕙 𝕡𝕝𝕒𝕜 𝕥𝕦... 𝕜𝕒𝕥𝕚𝕝 𝕓𝕝𝕜𝕒𝕟𝕘 𝕔𝕚𝕥𝕒, 𝕜𝕝𝕒𝕦 𝕓𝕓𝕪 𝕕𝕒𝕙 𝕟𝕒𝕜 𝕜𝕝𝕦𝕒𝕣, 𝕩𝕜𝕒𝕟 𝕕𝕚𝕒 𝕠𝕣𝕘 𝕟𝕒𝕜 𝕥𝕠𝕝𝕒𝕜... 😅😅

better serdang or putrajaya or hkl. sbb sekurang2 hosp besar. Hosp shah alam jgn la pegi. pagi buta masuk, mlm dah boleh kuar. kuning anak semua die suh wt kt kk je cek😆

serdang tp hosp tu amat padat. kawan sy haritu doc pesan nak bersalin hosp putrajaya pun boleh kalau nk dpt bed cepat.

12mo trước

Hosp putrajaya half gov half swasta. Tak mahal mana pun. Kalau awk pegi gitu je masa bersalin mmg dia akan tolak g hosp lain sbb bed kena booking. Tp serious skali awk da bersalin dkt hosp putrajaya 2nd 3rd 4th pregnancy awk nak bersalin situ lg. Sbb doc n nurse very friendly

Hspital serdang, tp sbb full masetu, pergi hspital shah alam sebab dkt dgn umah kakak.

Saya pergi shah alam. Dr nurse semua ok baik

hosp serdang, sbb dekat dgn rumah.

hospital serdang

columbia asia

Putrajaya

putrajaya