Gdm odc time mgandung

Siapa sini time mengandung ada gdm on dc , lepas BERSALIN boleh tak kita MINUM longan kering, susu tepung Fernleaf, horlick , milo...untuk tambah susu badan..KALAU kita minum minuman ni , 6minggu repeat minum air gula lagi agak agak sangkut tak kencing manis :-:-)

1 Trả lời

Hi, boleh sahaja minum seperti biasa. Unless Puan memang ada kencing manis akan sangkut la. Normally those yang ada GDM after delivered dah okay.