Perut slalu memulas nak membuang

Siapa sini sama dah nak masuk 38w ni perut kerap Memulas pula asyik nak buang air besar. Makan je membuang mkan je membuang.. huhu… dah 2 harini mcm ni. Lawas sungguh 3-4 kali membuang sehari..

2 Các câu trả lời

sama sy puan. tiap kali lepas makan mest membuang. pernah tanye nurse KK,dia kata tanda nak bersalin tu. 😁

8mo trước

Alamak yeke.. haha harap baby kuar la cepat penat bawa perut dah ni

Dah tak lama tu sis nak bersalin. Tu kira tanda2 nak bersalin tuu 😁

8mo trước

Alhamdulillah kalau betul. Harap bersalin la sblum due ni