Dah recharge energy anda belum harini?

Siapa sini macam ni juga eh?👋 Penat seharian, kadang takde semangat buat semua benda macam tak kena. Tapi...dengan hanya satu pelukan dari suami atau isteri dah cukup untuk ‘recharge’ jiwa kita, betul tak? 😉🥰

Dah recharge energy anda belum harini?
18 Các câu trả lời

tak dapat dah merasa mcm ni.. tapi dapat recharge bila peluk ank sendiri & tgk muka dia bila tidur.. Alhamdulillah masih diberi peluang bahagia bersama satu2 nya anak.. walau tak merasa bahagia bersuami. Tuhan itu adil 💐😊

Ya betul 🥰 tapi lepas balik kerja musim pandemic ni, kena mandi dulu, baru boleh peluk. 😅

Ya perlukan re-charge tapi tak dapat la hari² . Doakn saya dpt stay dgn suami 🤭

betul. recharge everything once kita peluk husband and husband cium dahi kita 🥰

betul.. ❤️❤️❤️❤️alwayz wat cenggini..🙈✌🏻

Last dah malam ni bersama suami Malam ni pkul 930 bas #pjj

Harini blm recharge lg. Schedule compact 😅 dua2 bz

ya betul tu..kadang2 kita sndri inginkn begitu😜

Kalau suami bg duit jajan pergi spa pun sy tidak menolak

3y trước

hahaha betul sangat ni😆

Betul,saya pun sgt perlukan that charge ❤️