Apakah nama pasangan yang anda simpan?

Siapa sini lepas kahwin tukar nama tetapan pasangan di telefon bimbit?📱 Min dulu waktu tunang pon simpan nama suami nama penuh dia😆 Lepas kahwin baru tukar abang🤭 Komen sikit apa nama pasangan yang anda semua simpan🥰

Apakah nama pasangan yang anda simpan?
132 Các câu trả lời

Sebelum kahwin 👉 awak 😅 Selepas kahwin 👉 papa 😘 Masa bergaduh 👉 tak save nombor 🤭🤣

Sebelum kahwin buh nama 'bakal suamiku'. Selepas kahwin tukar nama 'suamiku syurgaku'. Sedap skit 🥰

masa kawan - Jerat masa bercinta - Baby sayang masa bertunang - My fiance Kahwin - ✨ Husband ✨

brcinta smpi kawin Biy if gaduh.. Nama panggilan dya.. after tau pregnant my baby's father😟😂

sebelum kawin : my future husband💍❤️ dh kawin : my husband❤️ ada anak : daddy❤️

masa bercinta-my hby masa tunang n kawin-my love ada anak -papa naufal(nama anak)😁

Masa kenal : Nama penuh😄 Masa tunang : En.Tunang😬 Dah kawin : My Husbiey 😍

suami save no sy ibu bushuk masham kuang asam🤣,sy my love kdg2 my hubby😚

Masa bertunang: My Sailor's ❤️ Masa Dah Kahwin: My Sailor's ❤️ Husband

masa kenal : letak nama samaran dia dah khawin : babah dapat anak : my laling