Apa Nama Yang Disimpan?

Pssst! Jangan tipu~ Apa nama yang korang simpan dalam telefon bimbit korang untuk pasangan korang😏 Terutamanya golongan suami🤭

Apa Nama Yang Disimpan?
82 Các câu trả lời

A Suamiku ...(nama dia)... masing2 edit je. Masa berkenalan letak nama je. Haha. Sehari sblm nikah, baru suami call tanya nak panggil nama manja apa lepas nikah. Saya malu blushing tak terjawab😂☺ beberapa minggu lepas nikah baru panggil nama manja masing2, itupun adik ipar tegur; apahal masih panggil saya - awak ni? 🤣 Alhamdulillah, sekarang masih selamba panggil sayang-abang w.pun dpn org lain.

suami- apple of my heart isteri - ucuk cayang abg suami sy baru meninggal dunia seminggu lebih y Lepas . skang sy pregnant 36weeks.. lg 4 minggu baby nak lahir, sedih rs hati.. xsempat arwah lihat, cium n dukung zuriat ke 4 arwah.. mommy2 DLM nie doakan sy kuat demi tanda cinta Kami.. 😢 al-fatihah buat suami tersayang, Fadzli Shah b kamarulzaman

2y trước

Maaf saya baru hadir dalam apps ni , salam takziah walaupun dah lama berlalu sis ❤️🤲🏻

suami - my wife isteri - my husband sekarang ni kena tukar ibu & ayah. anak dah pandai dah kejap² nak vc time ayah depa kerja. sat lagi si kakak tanya nape nama ayah cmni. tak padan 3 tahun kejap² bertanya😂 jenuh laa anak tanya di luar kotak ni 😂😂

saya letak - my❤️ husben - sayang isteri 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 (hehe🙈abaikan sticker tu tw...bhahaa🤣🤣🙈🤣✌🏻🏃🏃🏃💨💨💨💨💨)

suami-my honey isteri-husband💖 husben mmg sejak couple lgi..panggil honey..tak pernah panggil nama sy...bgitu juga dgn sy..dah sebati..hihi...dpn org..selamba ja panggil honey🤭

tak romentik 🤣 letak nama j. panggil pon name jer .. dah biasa gitu.. dah berkawan pas tu kawin.. jadilh gitu.. alhamdulillah semuanya serpuna ...

suami - manje singa saya - ayg singa kalau anak da pandai panggil nama..kena guna panggilan baba mama pulak lah lepas ni

untuk suami: Hero A.G untuk saya: My LoVeR dari zaman berkawan tak pernah tukar nama sampai dh kahwin

Kalu kt hp letak, saya-❤ suami-yggku tp kalu panggil suami, ABANG.. suami panggil kita YYG....

saya save - Allu Arjun ( sbb dia suka sgt hero Tamil Allu Arjun Tu) husband save - Zee💖