Due bulan 10 🤭

Hi siapa sini geng bulan 10 ? Brpe week dh skrng ? Saya dh 27w6d , ade yg dh prepare brng ke 🥰 meh la share sikit .

34 Các câu trả lời

sy 28w5d...kelengkapan baby sudah beli skt,kelengkapan ibu jer belum beli lagi...hehe🤭🥰

sy pon due date buln 10 ni... moge² bby kluo tarikh 24/10/24😁

2mo trước

saya pon 24.10.24 juga😂.. smoga dipermudahkan urusa semua🤲#anakpertama

sy due date 3/10..brg baby byk beli live kt shopee je...lps tu ada org bg sikit2...😊

sya 3.10 brg bby dh siap bli..cma tingal nk tpup² ja..tpi brg ibu blum lgi...

saye due bulan 10 jugak...barang ape pun xprepair lg😅bulan 8 baru prepair la...

sy 28w4d..dh beli dh hehe cuma kelengkapan sy je x lg..myb bln depan

2mo trước

sy 28w tinggal brg ibu je blm bli lg😅

due 3/10 saya dh 28w5d .dh prepare dh skit2 hampir siap🥰

2mo trước

geng✌🏻

sy 13/10. skrg 27w4d, siapaaa gengggg?? bersalin kt sg bulohh

Sy due 4/10 . Barang dah beli , susun je belum lagi . Hehe ..

hai...ibu hamil melahirkan bln 10 ni😍,sya 31.10..