due

Siapa due bulan 10 ni..anak.kita geng..share guys..due ...??....

131 Các câu trả lời

Sy due date 29/10 .. tapi dokter yang amik kes sy bila2 dah leh bersalin tadi g check up check jln tapi still tutop.. klo x bersalin kena induse 29/10.. sy bersalin di hospital penawar pasir gudsng .Ni dok pujok baby kuo awal la..hehe dah x sabar..ank no 4 Ni..

4y trước

da bsalin ka sis.. sma mcm sya... ank no 4.. lmbt plk nk klua nyaa

InshaaAllah bulan Okt.. dupdap.. debar nanti. Mari sama2 kt doakan semoga urusan bersalin semuanya berjalan lancar denhan izin Allah swt.

Sepatutnya due 4/10 tapi baby dah excited nak tengok ibu & ayahnya keluar 17/9 pulak. Hehe 1st baby...😘 Semoga dipermudahkan urusan mommy semua.

sy 16/10...ade tande² dah,tp blm ade tande btl...1st baby after 6 years..semoga kte semua dipemlrmudahkn ye

Sy due mggu dpn.. 6hb 10.. tp ni pn da mula x slesa.. da mcm2 prob plak ttibe da ujung2 ni.. huhu..

9/10/2020 masih menunggu tanda² bersalin.. semoga segala urusan mommies dipermudahkan 😊

due 28/10, tp harini 5/10 dh masuk wad kena paksa bersalin sbb air ketuban kurang 😌.

3y trước

hai..sis... sy due date 11/10/2021... mungkin akan kena tahan wad kena paksa bersalin juga sbb air ketuban pun sikit ...minggu depan ada checkup do hospital...tgok apa kata doktor pakar....doakan sy Dan baby selamat ya ...

1.10 ni due tp belom ada tanda2 nk bersalin😅...doakan urusan saya dipermudahkn

sepatunya 24/10 kena 2 minggu awal sebab ada kencing manis. 9/10 ni masuk wad.

11/10/20 msih menunggu si kecil keluar.. pujuk hari hari.. moga tak.overdue