Mommy !! Dh brpa week??

Hy mommy sya dh 18week 1day mommy !! pulak brpe week ,,meh kumpul sini heheh

14 Các câu trả lời

belum ready nk pregnant lg 😆 hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

Alhamdullilah setakat ni dah 15 weeks, Syukur. Sebab sblum ni prgnat hnya bertahan week 7 dan week 11😔

Hi saya da 17week 1day❤️ Sy Doakan semua ibu2 kandungan sihat sampai melahirkan🌷

alhamdulillah.. 18w 5d.. smlm scan gender, nmpk gegirl.. 🥰

Alhamdulillah dah 17week 1day 🤲🏻❤️

Alhamdulillah 15 week 1 hri hihi,

Haii saya dah 20week 2day❤️

alhamdulillah 18 weeks 2 day

hye sy 18wks 3 day💕

2y trước

Sama

18Minggu 3Hari

2y trước

yeke wah tahniah sis . semoga bby n sis sihat selalu .