GDM

Siapa sini ada pengalaman GDM. Bole kongsikan x pengalaman ibu2 semua..

2 Các câu trả lời

Saya GDM tapi on diet control. Takde kena ambik insulin or ubat2 ke apa. Just jaga pemakanan. Air manis elakkan, makan suku suku separuh.. Alhamdulillah anak lahir cukup bulan n sihat😉

4y trước

Fasting bawah 5. n klau yg lain2 tu bawah 7. Pernah 2 kali terlajak atas 7 sbb dgn yakin pergi makan donut 30 minit sblum bsp 😢

ada gdm kena jaga diet betul2 ye.. gdm ni ada potensi baby terlebih besar & premature.