sakit ari2 dan mencucuk 35week

Siapa sini 35w sakit ari2 bila baby gerak..mencucuk2 kat bawah tu..ngilu..baby gerak j sakit sgt..ni kira tanda nk bersalin ke..ank ke 3.tp yg sblum ni salit cmni kalau dah ujung sgt 38w cmtu..risau bersalin awal..brg xsiap lg ni.huhu

2 Các câu trả lời

Saya pon tengah alami rasa yang sama. Now 36w. Saya baby first, memang tak da pengalaman 😅 tak tau laa tu tanda² awal atau bukan.

Tnda2 tu sist..sblum kluar tnda bsar sprti pcah ktuban ,kluar lendir tmbah darah dan lain2

5y trước

Sabar sist..sy pun mcm tu jga masa 38 weeks hritu..hihihi...brdebar2 pun ada..tkut pun ada...tpi bila nmpak baby..legaaa sngt☺