30 weeks.

Siapa sini 30 weeks? Ada tak yang tak buat persiapan barang keperluan baby lagi? Bilik pun tak kemas untuk berpantang and barang baby lagi. ?

185 Các câu trả lời

saya 30 weeks, tapi barang baby boleh dikatakan baru 30% yang siap, saya beli barang yang besar besar dulu macam rak, set tilam. yang kecik kecik inshaAllah bulan depan baru settlekan. harap baby tak keluar awal lah, risau jugak sebab barang tak siap sepenuhnya lagi

30w da skrg. baju beli sikit2. pampers,toileteries dan baby cot pn da. shaver kepala pn beli gak. beg hosp pn da beli. blm basuh lg. cukup sume smpi baru basuh. semuanye online. kedai bayi pn byk online. shoppee. baju bnyk kt lazada sbb murah dan comel.

saya 28w. dh settle 85%. tggl sikit lg, in shaa Allah bln dpn settle semua. brg dh lengkap baru bsuh dan trus pack. ready awal, sbb busy dgn rutin harian dan anak kecik. semua buat sendiri je. pntang nnt pn sendiri.

Sy 30w. Alhamdulillah dah packing baju ke baby ke hospital. Tp baju mummy lom packing lg. 10jan final kena warded atau tidak sbb uri bawah. Doa kn sy mummy2 semua uri naik, baby tak songsang dan dipermudah kn ay utk melahirkan baby ke tiga 🥺

Sy dah 31 weeks, brg2 baby n mom semua dah lengkap, sedia awal hari tu sebab skrg dah slow bejalan,, hari tu nurse cakap baby dah turun,kepala dah di bawah, kalau gerak sangat X selesa,, dah X boleh round mall lama sangat .

saya dah 31weeks dah siap prepare barang2 dah... tinggal pampers je tak beli lagi, lain semua dah lengkap. tinggal nak pack masuk dalam beg je.. sekarang pun rasa dah sarat, dgn rasa kontraksi palsu lagi aduiiii

Alhamdulillah, sayaa bab baby dah siap.. Cuma barang kecik2 jee belum lagi, macam cotton bud & ball.. Minyak angin diaa.. Utk ibu plak, tak lengkap lagi. Just barang kecik2 je. Inshallah bulan depan complete semua..

Hi mommy. Saya 30 weeks. Dah beli barang baby. 90 peratus dah lengkap. Dah kemas simpan dlm beg. Anytime, apa2 terus angkat haha. Utk saya je tak siap kemas lg. Semoga dipermudahkan urusan kita semua. aamin.

sya pun dh 30 weak 5hari...baju2 baby dh beli kt shopee tapi x byk sikit2 je.. just yg lain2 je belom beli lagi...set berptg pun belom lagi...basuh baju baby pun belom lagi...insyallah akn buat semuanya nanti

sy jual tilam baby siapa nk oder bole tgk2 ig sy mia_babynest

2y trước

fb ade x sis