30 weeks.

Siapa sini 30 weeks? Ada tak yang tak buat persiapan barang keperluan baby lagi? Bilik pun tak kemas untuk berpantang and barang baby lagi. ?

185 Các câu trả lời

Saya 30mggu 4hari, anak first mgkin excited lebih 😂dah siap packing semua..hampir 95% beli kt shoppee, sgt jimat berbanding kt luar. nak tnya, car seat dan stroller dah patut beli ke skg ni?

Sya🙋‍♀️30minggu 4hri, barang baby bnyak blum lengkap + barang sndri, tempat berpantang pun blum kemas lgi, buat last minit nnti mesti serabut, nsib ada encik suami tolong sdiakn

saya recycle baju anak2 dulu...masih bagus2..lepas rendam dgn Vanish rh jd mcm baru😃time2 covid ni takut nak keluar shopping..keperluan nak bawa hospital belum siap pack.

sy 30weeks lom bt prepair ape lg..lg2..blm thu jntina..bju pn sy blm bli lg2.set bpntg utk ibu,myk2 utk byi pn sy blm bli...almost nya lps pkpd bru nk prepair blek brg ape yg xckup...

saya 28weeks...semua dh prepare cuma nk sedia Kan hospital bahg...x de lah kelam kabut hujug2 nanti...better prepare awal a bit...last minute tu boleh beli brg yg patut sahaja....

Ouhyaka , normal lah eh .. okay okay baikk tq share yaa sis .. just saja nak tanya ad ambik vaksin tak prgnant ni ? atau ad info info psl vaksin ibu prggy ? klau ad shre tauu tqq

Saya dulu masa sebelum lahir kat anak first 31week langsung tak prepare ape2.. Beli barang pun tak lagi, tup2 31week jugak anak nak keluar.. Kelam kabut beli barang baby masa tu😅

3y trước

semoga kita semua mommy2 dipermudahkan bersalin nt dan sentiasa dalam lindungan Allah..Aamiin🤲🤲🤲

sy pun blom beli..yela butik baby pun ttp..sapa2 tau aeon mall buka x bhgian baby??sy da 29w3d..due 26/9 ...

3y trước

barang baby dah siap...mamy punya je belum beli..

beli cikit -cikit aje online shopee dengan tiktok shop😅.lagipon baju anak sebelum ni elok lagi jadi tambah cikit-cikit aje beli baru 1-2 helai aje buat sambut orang baru.

morning. . Sya 30w1day hari ni hamil anak ke2. .satu brg pun blm siap disediakan. . hehehe .risau pun ade. .ibu ii beli set berpantang dkt mne ehk??yg MCM mna? Sya org srwk